Politie Employee Reviews

Showing all 176 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Weinig inzicht
Onderzoeker (Former Employee) –  AmsterdamJanuary 17, 2019
In het kader van mijn stage heb ik hier weinig tijd doorgebracht
Was this review helpful?YesNo 1Report
4.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Politie
Zeehaven politie (Former Employee) –  RotterdamJanuary 3, 2019
Voor werkende vrouwen is het soms lastig te combineren met kinderen. Vooral met de wisselende diensten. Verdiend wel redelijk goed. Doorstromen gaat niet bij elke tak even makkelijk !
Pros
Veelzijdig werk
Cons
Lastig doorstromen, lastige werktijden
Was this review helpful?YesNoReport
4.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
veelzijdige werkgever
Jurist (Former Employee) –  ApeldoornSeptember 27, 2018
overheid, veelzijdig, veel communicatie onderling.f
Was this review helpful?YesNo 4Report
4.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Heel leerzaam
Stagiaire (Former Employee) –  Krimpen aan den IJsselSeptember 1, 2018
Lang geleden stage gelopen bij de Politie, hele leerzame periode en helpen je met alles waarnodig.
Was this review helpful?Yes 1No 3Report
3.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werkgever
Beleidsmedewerker (Former Employee) –  VenloJuly 19, 2018
Zoals het rijk betaamt zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden hier ook prima. Nadeel: organisatie die lastig te bewegen is. Hierdoor komen niet snel functies vrij.
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
3.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afwisselende baan met veel zelfstandigheid. Veel administratie; soms te bureaucratisch. Veel overlegvormen.
Wijkagent (Current Employee) –  GraveJune 3, 2018
Context-gedreven allround politiewerk als wijkagent (bijna fulltime); Meldingen en incidenten afhandelen, div. overleg intern en met partners, administratie...
Veel afwisseling, vaak onvoorspelbaar. Wisselende werktijden, veel buiten. Hoge mate van collegialiteit binnen ons team.
Pros
Afwisseling, zelfstandigheid. Werk nabij eigen woonomgeving.
Cons
Digitale afhandeling administratie. Asociale burgers, agressie.
Was this review helpful?Yes 6No 2Report
4.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuk Team
Support Engineer (Current Employee) –  ZwolleMay 31, 2018
Bij de politie ben ik werkzaam in een heel leuk team, met een leuke sfeer op de werkvloer.
Pros
Goedkope lunches, leuke sfeer
Cons
eentonig, weinig doorgroei mogelijkheden
Was this review helpful?Yes 4No 2Report
2.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Slechte baas
Agent (Current Employee) –  FlevolandMay 17, 2018
Je word binnen gepraat met veel doorgroeimogelijkheden, puntje bij paaltje is er gewoon geen doorgroei mogelijk omdat er een teveel aan hogere rangen zijn. Personeel die zich als hondjes gedragen naar de leiding stromen wel door.
Pros
Je moet het hebben van leuke collega's
Cons
Geen doorgroeikansen
Was this review helpful?Yes 22No 3Report
5.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een bedrijf met spanning, voldoening, voldoende variatie etc.
Opsporingsambtenaar (Former Employee) –  diverse onderdelenApril 29, 2018
Gewerkt als executief medewerker bureau Warmoesstraat,
Als rechercheur groep Ernstige Delicten,
Als rechercheur Zeden, bestrijding kinderporno,
Als buurtregisseur/wijkagent.
Was this review helpful?Yes 1No 16Report
4.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
stage gelopen en half jaar uitzendtbureau
Administratief Medewerkster (Former Employee) –  Den HaagApril 23, 2018
leuk gewerkt hoop waardering gekregen. Helaas niet aangenomen door gebrek aan buitenlandse achternaam
Was this review helpful?Yes 23No 16Report
2.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve en kan een leerzame werkomgeving zijn
Intake & Service medewerker (Former Employee) –  SchiedamApril 11, 2018
Als je in de organisatie past kan je een leuke werkomgeving hebben. Het mooiste aan de baan is dat je slachtoffers kan helpen.
Pros
Je kunt mensen helpen
Cons
Zeer hoge werkdruk
Was this review helpful?Yes 6NoReport
4.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hard werken in en voor een maatschappij die steeds harder word
rechercheur VVC (Current Employee) –  AlmereMarch 22, 2018
Een sociale club mensen die samen strijden om de maatschappij zo veilig mogelijk te houden.
Pros
een extra familie
Cons
vanuit de regering word nog meer flexibiliteit gewenst
Was this review helpful?Yes 5NoReport
4.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gedegen en betrouwbare organisatie.
Teamchef B (Former Employee) –  BoxtelMarch 16, 2018
Prima werkgever. Bedrijf onderhevig aan aantal opeenvolgende interne en landelijke reorganisaties. Politie onderhevig aan politieke besluitvorming budget en doelen.
Pros
Opleidingsmogelijkheden
Cons
verslechtering arbeidsvoorwaarden
Was this review helpful?Yes 6No 1Report
3.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
dynamisch bedrijf waar je veel vrijheid hebt om jouw manier van werken te ontplooien
allround (Former Employee) –  's-HertogenboMarch 8, 2018
mooie plek om de navolgende competenties te ontwikkelen.
communicatieve vaardigheden in woord en op schrift.
hoofdzaken en bijzaken scheiden.
knopen doorhakken.
regie pakken en houden.
Pros
diversiteit in werkzaamheden
Cons
wisselende diensten
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
4.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke en fijne werkgever
Politieagent (Former Employee) –  EindhovenFebruary 27, 2018
Het is een leuke afwisselende baan met leuke collega's.
Pros
Gratis koffie
Cons
s nachts werken
Was this review helpful?Yes 2No 4Report
5.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Voluntair, een keer wat anders.
Volontair (EXO) (Former Employee) –  RotterdamFebruary 23, 2018
Werken bij de Politie, maar dan zonder opleiding (en salaris) ... voor mij was het een hele leuke ervaring. Toch je steentje bijdragen aan een betere maatschappij, de andere kant van de Politie zien, dan wat er in de media geschetst wordt ... heel leerzaam.

De Politie is een soort familie. Met een uitgebreid antecedenten onderzoek kom je moeilijk binnen, maar eenmaal binnen ben je wel 1 van hun. Tenminste ... dat was mijn ervaring. Ik was niet slechts een vrijwilliger ... ik was deel van het team wat mee ging naar BBQ en teambuilding activiteiten.

Vanwege de wetgeving mag je niet zo heel veel ... ook omdat men voorzichtig is met werk verdringing. Maar ze hebben wel veel leuke projecten in het kader van (diefstal)preventie.
Pros
Goede vergoeding, deelname aan activiteiten
Cons
soms kortlopende projecten
Was this review helpful?Yes 7No 1Report
4.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne werkomgeving
Generalist thematisch rechercheur Milieu (Former Employee) –  BredaJanuary 6, 2018
Een solide doch logge onderneming midden in reorganisatieperikelen
Was this review helpful?Yes 4No 4Report
4.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afwisselend werk
Hoofdagent (Former Employee) –  ScheveningenJanuary 4, 2018
Bij de politie weet je niet wat de dag gaat brengen, dit brengt elke dag een nieuwe uitdaging met zich mee.
Pros
Geen dag hetzelfde
Cons
Geen
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Al 30 jaar werkzaam dat zegt genoeg
Recherche assistent (Current Employee) –  PurmerendDecember 28, 2017
Op het moment sinds juni dit jaar werkzaam als recherche assistent op de basis recherche Purmerend.
Een plek waar ik bewust voor gekozen heb om weer eens een andere kant van de politie werkzaamheden te bekijken.
Pros
Vaste baan
Was this review helpful?Yes 2No 4Report
5.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
heel Veel met plezier gewerkt
Calle centre medewerker (Former Employee) –  Den Haag ScheveningenNovember 30, 2017
Ontzettende leuke baan waar heel veel gebeurt. prettige werksfeer
Pros
Goed werkbaar
Cons
Comminucatie
Was this review helpful?Yes 1NoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Politie. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4.0
Based on 176 reviews
552
479
336
27
12

Ratings by category

3.8Work/Life Balance
3.8Salary/Benefits
3.4Job Security/Advancement
3.3Management
3.8Culture