Politie Employee Reviews

Showing all 172 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werkgever
Beleidsmedewerker (Former Employee) –  VenloJuly 19, 2018
Zoals het rijk betaamt zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden hier ook prima. Nadeel: organisatie die lastig te bewegen is. Hierdoor komen niet snel functies vrij.
Was this review helpful?YesNoReport
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afwisselende baan met veel zelfstandigheid. Veel administratie; soms te bureaucratisch. Veel overlegvormen.
Wijkagent (Current Employee) –  GraveJune 3, 2018
Context-gedreven allround politiewerk als wijkagent (bijna fulltime); Meldingen en incidenten afhandelen, div. overleg intern en met partners, administratie...
Veel afwisseling, vaak onvoorspelbaar. Wisselende werktijden, veel buiten. Hoge mate van collegialiteit binnen ons team.
Pros
Afwisseling, zelfstandigheid. Werk nabij eigen woonomgeving.
Cons
Digitale afhandeling administratie. Asociale burgers, agressie.
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuk Team
Support Engineer (Current Employee) –  ZwolleMay 31, 2018
Bij de politie ben ik werkzaam in een heel leuk team, met een leuke sfeer op de werkvloer.
Pros
Goedkope lunches, leuke sfeer
Cons
eentonig, weinig doorgroei mogelijkheden
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Slechte baas
Agent (Current Employee) –  FlevolandMay 17, 2018
Je word binnen gepraat met veel doorgroeimogelijkheden, puntje bij paaltje is er gewoon geen doorgroei mogelijk omdat er een teveel aan hogere rangen zijn. Personeel die zich als hondjes gedragen naar de leiding stromen wel door.
Pros
Je moet het hebben van leuke collega's
Cons
Geen doorgroeikansen
Was this review helpful?Yes 9No 2Report
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een bedrijf met spanning, voldoening, voldoende variatie etc.
Opsporingsambtenaar (Former Employee) –  diverse onderdelenApril 29, 2018
Gewerkt als executief medewerker bureau Warmoesstraat,
Als rechercheur groep Ernstige Delicten,
Als rechercheur Zeden, bestrijding kinderporno,
Als buurtregisseur/wijkagent.
Was this review helpful?Yes 1No 11Report
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
stage gelopen en half jaar uitzendtbureau
Administratief Medewerkster (Former Employee) –  Den HaagApril 23, 2018
leuk gewerkt hoop waardering gekregen. Helaas niet aangenomen door gebrek aan buitenlandse achternaam
Was this review helpful?Yes 14No 10Report
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve en kan een leerzame werkomgeving zijn
Intake & Service medewerker (Former Employee) –  SchiedamApril 11, 2018
Als je in de organisatie past kan je een leuke werkomgeving hebben. Het mooiste aan de baan is dat je slachtoffers kan helpen.
Pros
Je kunt mensen helpen
Cons
Zeer hoge werkdruk
Was this review helpful?Yes 3NoReport
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hard werken in en voor een maatschappij die steeds harder word
rechercheur VVC (Current Employee) –  AlmereMarch 22, 2018
Een sociale club mensen die samen strijden om de maatschappij zo veilig mogelijk te houden.
Pros
een extra familie
Cons
vanuit de regering word nog meer flexibiliteit gewenst
Was this review helpful?Yes 2NoReport
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gedegen en betrouwbare organisatie.
Teamchef B (Former Employee) –  BoxtelMarch 16, 2018
Prima werkgever. Bedrijf onderhevig aan aantal opeenvolgende interne en landelijke reorganisaties. Politie onderhevig aan politieke besluitvorming budget en doelen.
Pros
Opleidingsmogelijkheden
Cons
verslechtering arbeidsvoorwaarden
Was this review helpful?Yes 4NoReport
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
dynamisch bedrijf waar je veel vrijheid hebt om jouw manier van werken te ontplooien
allround (Former Employee) –  's-HertogenboMarch 8, 2018
mooie plek om de navolgende competenties te ontwikkelen.
communicatieve vaardigheden in woord en op schrift.
hoofdzaken en bijzaken scheiden.
knopen doorhakken.
regie pakken en houden.
Pros
diversiteit in werkzaamheden
Cons
wisselende diensten
Was this review helpful?Yes 3NoReport
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke en fijne werkgever
Politieagent (Former Employee) –  EindhovenFebruary 27, 2018
Het is een leuke afwisselende baan met leuke collega's.
Pros
Gratis koffie
Cons
s nachts werken
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Voluntair, een keer wat anders.
Volontair (EXO) (Former Employee) –  RotterdamFebruary 23, 2018
Werken bij de Politie, maar dan zonder opleiding (en salaris) ... voor mij was het een hele leuke ervaring. Toch je steentje bijdragen aan een betere maatschappij, de andere kant van de Politie zien, dan wat er in de media geschetst wordt ... heel leerzaam.

De Politie is een soort familie. Met een uitgebreid antecedenten onderzoek kom je moeilijk binnen, maar eenmaal binnen ben je wel 1 van hun. Tenminste ... dat was mijn ervaring. Ik was niet slechts een vrijwilliger ... ik was deel van het team wat mee ging naar BBQ en teambuilding activiteiten.

Vanwege de wetgeving mag je niet zo heel veel ... ook omdat men voorzichtig is met werk verdringing. Maar ze hebben wel veel leuke projecten in het kader van (diefstal)preventie.
Pros
Goede vergoeding, deelname aan activiteiten
Cons
soms kortlopende projecten
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne werkomgeving
Generalist thematisch rechercheur Milieu (Former Employee) –  BredaJanuary 6, 2018
Een solide doch logge onderneming midden in reorganisatieperikelen
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afwisselend werk
Hoofdagent (Former Employee) –  ScheveningenJanuary 4, 2018
Bij de politie weet je niet wat de dag gaat brengen, dit brengt elke dag een nieuwe uitdaging met zich mee.
Pros
Geen dag hetzelfde
Cons
Geen
Was this review helpful?YesNoReport
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Al 30 jaar werkzaam dat zegt genoeg
Recherche assistent (Current Employee) –  PurmerendDecember 28, 2017
Op het moment sinds juni dit jaar werkzaam als recherche assistent op de basis recherche Purmerend.
Een plek waar ik bewust voor gekozen heb om weer eens een andere kant van de politie werkzaamheden te bekijken.
Pros
Vaste baan
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
heel Veel met plezier gewerkt
Calle centre medewerker (Former Employee) –  Den Haag ScheveningenNovember 30, 2017
Ontzettende leuke baan waar heel veel gebeurt. prettige werksfeer
Pros
Goed werkbaar
Cons
Comminucatie
Was this review helpful?YesNoReport
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
prettig bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Facilitair medewerker (Former Employee) –  Den HaagNovember 18, 2017
de politie is een grote organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Was this review helpful?YesNoReport
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
prettig bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Schietbaanbeheerder (Current Employee) –  Den HaagNovember 18, 2017
de politie is een grote goed georganiseerde organisatie.
als werknemer kan je je tevreden stellen met zo'n grote werkgever.
Was this review helpful?YesNoReport
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Jammer dat geen fulltime is
onderhoud (Current Employee) –  OnderhoudNovember 14, 2017
Jammer dat geen fulltime is en dat ik 500€ minder heb dan op vorig werk
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top!
Directie secretaresse (Former Employee) –  WoensdrechtOctober 2, 2017
Jammer dat ik weg moest, was erg leuk en gezellig om daar te werken, fijne werkzaamheden. Je werd gezien, en was geen nummer.
Was this review helpful?YesNoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Politie. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4.0
Based on 172 reviews
552
477
334
27
12

Ratings by category

3.8Work/Life Balance
3.9Salary/Benefits
3.5Job Security/Advancement
3.4Management
3.8Culture